banner



Αγιοσ Γεωργιοσ Ο Καρσλιδησ : «ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΝΑΡΙΑ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ : Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.

Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Άγιος Î
Άγιος Î"εώργιος ο Μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος | Î"ιακόνημα from www.diakonima.gr
Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.

Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες .

Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι.

Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.

Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Î'Î
Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙÎ': Î'Î"ΙΟΣ Î"ΕΩΡÎ"ΙΟΣ from 2.bp.blogspot.com
Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.

Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά:

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. ΣΠΗΛΙÎ' ΠÎ'ΡΕΚΚΛΗΣΙ - Î'Î
ΣΠΗΛΙÎ' ΠÎ'ΡΕΚΚΛΗΣΙ - Î'Î"ΙΟΣ ΦÎ'ΝΟΥΡΙΟΣ from ayiosfanourios.weebly.com
Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος .

Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι.

Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Αγιοσ Γεωργιοσ Ο Καρσλιδησ : «Î'ΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΚÎ'Ι ΜΕÎ"Î'ΛΥΝÎ'ΡΙÎ'» ΠÎ'ΝÎ'Î"ΙÎ'Σ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣÎ'Σ : Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος .

Γεννήθηκε το 1901 στο χαντίκ τσάλκας της γεωργίας και το κατά κόσμον όνομά του ήταν αθανάσιος καρσλίδης (γεωργιανά: αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

0 Response to "Αγιοσ Γεωργιοσ Ο Καρσλιδησ : «ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΝΑΡΙΑ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ : Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel